PLACĂ EXTERIOR AQUABOARD REZISTENTĂ LA APĂ 12,5MM 1200X2600

Cod Produs: 00003079
Ambalaj: bucata
461.96 RON
*Pretul include TVA
**Pretul este informativ si poate suferi modificari

Placă AquaBoard 12,5 mm este o placă specială cu o compoziție a miezului din gips armat cu fibră de sticlă, aditiv de silicon rezistent la apă și alți aditivi ce previn apariția mucegaiului. Are un înveliș exterior de culoare portocalie, realizat dintr-o împâslitură de fibră de sticlă, tratată pentru a împiedica absorbția de apă.

Domeniul de utilizare:

Placa AquaBoard este o placă special creată pentru spațiile cu expunere la umiditate ridicată, severă și extremă, reprezentând o alternativă a plăcilor pe bază de ciment. Aplicații interne: băi colective din clădirile publice, restaurante, cantine, piscine, saune, garaje, subsoluri, încăperi în care este cerută rezistența la apariția mucegaiului.

Aplicații externe:

Ca placă de căptușire interioară, pentru fațade externe; ca placă de exterior folosită împreună cu sistem termoizolant; realizarea plafoanelor și a pereților despărțitori dintre balcoanele exterioare; placarea fețelor interioare ale: acoperișurilor, balcoanelor, scafelor exterioare, streșinilor; proiecte care necesită fixarea sistemelor de compartimentare din gips-carton înainte de execuția acoperișului sau de etanșarea clădirii.

În cazul aplicațiilor externe este necesar utilizarea unui sistem de protecție la intemperii (termosistem, fațadă ventilată, zidărie, etc.).

Produse recomandate

© 2024 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro